Nume:
Cabinet Individual Elena - Iliana Popescu
E-mail:
laura_m_popescu@yahoo.com
Telefon:
0727 349 292
Adresa:
Bucuresti, Strada Sergent Apostol Constantin, nr.2-6 (langa pasajul Lujerului, vis-a-vis de Mall Plaza), Sector 6.

Cabinet Individual Elena - Iliana Popescu
Cabinet psihiatru Bucuresti Sector 6

Psihoterapie individuala, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie de familie, Psihoterapie de grup, Psihiatrie, Cabinet psihiatru, Cabinet psihiatrie,Psiholog, psihiatru si psihoterapeut, Tulburari afective (depresie unipolara, tulburare afectiva bipolara, depresie recurenta, depresie prenatala si postnatala), Sindrom de stress post-traumatic, Anxietate, Tulburari alimentare, Dependente, Tulburari somatoforme, Demente si tulburari de memorie, Tulburari de comportament la copil si adolescent, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv-compulsive, Tulburari sexuale,Tulburari psihotice.

Detalii

Psihologia nu este ştiinţa exclusivă a deficienţelor şi problemelor mentale, aşa cum a fost ea catalogată de-a lungul deceniilor. Ea este, în acelaşi timp, ştiinţa care se preocupă de punctele forte şi virtuţile umane, reanalizează „persoana obişnuită“ cu scopul de a descoperi în ea capacităţile care funcţionează bine şi de a o ajuta să-şi dezvolte acele direcţii care să-i împlinească viaţa proprie şi pe a celor din jur. In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

Sarcina terapeutului  aceea de a sublinia sau identifica felul in care un client intrerupe, restrictioneaza, sau pierde constietizarea aspectelor vitale ale functionarii sale. Restrictia sau blocarea constientizarii se manifesta deseori ca lipsa de energie si vitalitate sau ca rigiditate in reactie. Terapeutul va sustine si va analiza impreuna cu clientul cresterea constientizarii acestuia - a ceea ce simte si gandeste la nivel profund, a modului in care se comporta, a ceea ce se petrece in corpul sau si a informatiilor senzoriale, a relatiilor cu ceilalti, a impactului sau aupra mediului si evaluarea de catre acesta a impactului mediului asupra sa. Impreuna vom (re)descoperi acele resurse care te vor ajuta sa (re)stabilesti echilibrul si sa (re)gasesti armonia. "Viitorul incepe acum". Tu esti singurul care decide cand incepe viitorul pentru tine. Cabinetul practica, inainte de toate, terapia personalizata. Fiecare om este unic,la fel si problema lui iar aceasta unicitate se aplica si abordarii terapeutice :nu tratam boala ci omul. Actual exista o tendinta la supramedicatie dar nu toti pacientii au nevoie de medicamente,uneori o simpla consiliere poate rezolva problema.Medicatia poate fi esentiala si in aceste situatii va propunem medicamentele cele mai eficiente si in dozele optime care sa nu interfere cu programul de lucru si cu restul activitatilor dvs. Am descoperit bucuria de a darui oamenilor, de a oferi incredere, vindecare fizica, psihica, emotionala, comportamentala, depasirea blocajelor emotionale, a temerilor, a fobiilor, a atacurilor de panica, a depresiei, eliberare din prizonieratul tiparelor de gandire negative si al dependentelor, intr-un cuvant, a oferi tot ceea ce o persoana are nevoie pentru a se bucura din plin de viata, toate acestea cu multa pricepere, entuziasm si rabdare. 

Servicii

Servicii:

- Psihologie clinica;

- Hipnoterapie.

Psihoterapie pentru:

-  tulburari anxioase;

-  tulburari fobice;

-  agorafobie si atacuri de panica;

-  depresii;

-  tulburari de personalitate;

-  tulburari post-traumatice de stres;

-  crize pshilogice;

-  cuplu si familie etc.

Oferte speciale

Elena - Iliana Popescu atestare in Psihologie  clinica si pshihoterapie cognitiv - comportamentala. 

 

© 2015 Copyright by psihologie-psihiatrie.ro