Nume:
Dr.GHERASIM CATALIN MARIUS CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
E-mail:
labpsy2004@yahoo.com
E-mail 2:
office@cabpsi.ro
Telefon:
0744 846 669
Telefon 2:
0268 417 007
Fax:
0268 417 007
Website:
http://www.cabpsi.ro/
Adresa:
Brasov, Str. Hermann Oberth, Nr.1, Jud. Brasov.

Dr.GHERASIM CATALIN MARIUS CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
Cabinet psiholog Brasov

Evaluare psihologica, Consiliere psihologica, Tulburari afective, Sindrom de stress post – traumatic, Anxietate, Dependente, Tulburari de comportament, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv - compulsive, Psiholog clinician, Psihiatru si psihoterapeut, Abordarea Cognitiva, Abordarea Umanista, Abordarea Comportamentala, Abordarea Psihodinamica, Psihologie generala, Psihologia persoanei, Psihologia dezvoltării, Psihologia invatarii, memoriei și cunoasterii, Psihologia sociala, Biopsihologia, Psihologia diferentiala a personalitatii, Neuropsihologie, Psihofiziologie. Psihoterapie individuala si de cuplu.

Detalii

Este primul cabinet de psihologie individuala infiintat in orasul Brasov in anul 1998. Cabinetul nostru ofera servicii diverse, complexe si profesionale de psihologie aplicata. Este acreditat si atestat de catre colegiul psihologilor din Romania, fiind inregistrat in Registrul Unic al Psihologilor cu Drept de Libera Practica cu cod nr. 1BV0139. Expert psiholog definitiv atestat de institutul de psihologie judiciara inregistrat in Tabloul Expertilor Psihologi – TEP cu codul nr.: 020TEP.

Cabinetul individual de psihologie dr. Gherasim Catalin Marius ofera servicii de un profesionalism ridicat in domeniul psihologiei clinice (evaluare, psihodiagnostic, interventie si terapie pentru minori, adulti, familii, cupluri etc,), psihoterapiei individuale-adleriene (psihoterapia copilului, adultului, cuplurilor, familiilor, grupurilor pentru probleme specifice tulburarilor anxioase, tulburarilor de dispozitie - depresie, tulburarilor de comportament/conduita, tulburarilor de personalitate, tulburarilor datorate stresului psihic si adictiilor diverse) precum si in expertiza psihologica judiciara pentru sectiunile minori, familie si penal. Expertiza psihologică a suspecţilor, învinuiţilor, inculpaţilor, victimelor, martorilor, reclamanților, pârâților și a testatorilor. Expertiza psihologică a minorilor în cadrul procesului penal și civil, dar și în faza execuțională. Expertiza psihologică a copiilor pentru stabilirea custodiei acestora în cadrul proceselor de divort, expertiza psihologică a familiei și expertiza psihologică a capacității parentale. Expertiza psihologică solicitată în cadrul procedurilor notariale. Expertiza psihologică a discernământului, în limitele competenţei psihologului, respectiv a stadiului de dezvoltare psihică, a nivelului inteligenţei cognitive, a inteligenţei emoţionale, a nivelului de maturizare socio-afective, a nivelului de agresivitate (fizică, verbală, impulsivitate), a personalităţii, a stimei de sine și imaginii de sine, a comportamentului fizic, verbal și nonverbal, a comportamentului simulat și a temerii de evaluare negativă, etc. Utilizează observația clinică, anamneza, interviul clinic, metoda narativa, analiza comportamentală, testele proiective, autopsia psihologică, documentarea și testele psihometrice standardizate și nestandardizate. In perioada 2010-2015 a colaborat și colaborează cu Tribunalul Brașov și tribunalul Hunedoara în calitate de expert psiholog, numit prin hotarare de către instanța de judecată, pentru realizarea expertizelor psihologice pentru evaluarea discernământului, în limitele competenței psihologului, pentru învinuiții și inculpații din mai multe dosare penale aflate pe rolul instanței.

Servicii

Domeniile de activitate ale cabinetului:
- psihologia clinica si psihoterapie
- psihologia muncii si organizationala
- psihologia transporturilor
- psihologia aplicata in servicii
- psihologia educationala, consiliere scolara si vocationala
- psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale
- resurse umane
- supervizare in psihoterapie adleriana
- supervizare psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in servicii
- supervizare in psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale
- formare in psihoterapia individuala - adleriana
- formare in psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in servicii.

Parteneri

 Dr. GHERASIM CATALIN MARIUS – psiholog principal – doctor in psihologie:

 – psihoterapeut supervizor-formator, format in psihoterapia individuala (Adleriana), psiholog principal in domeniile: psihoterapiei adleriene, psihologiei clinice, psihologiei muncii si organizationale, psihologiei transporturilor, psihologiei aplicata in servicii, psihologiei educationale, consiliere scolara si vocationala, psihologiei aplicate in domeniul securitatii nationale, supervizor – formator in psihoterapie adleriana, supervizor in psihologia clinica, supervizor – formator in psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in servicii si supervizor – formator in psihologia aplicata in domeniul securitatii  nationale.

– expert psiholog definitiv atestat de catre Institutul de Psihologie Judiciara si inscris in TEP – Tabloul Expertilor Psihologi cu codul de  inregistrare 020TEP.

 Psiholog M.A. Neculai Alexandra Georgiana – master in psihologie;

– psiholog practicant autonom in domeniile psihologiei muncii si organizationala , psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale si psiholog practicant autonom in domeniul psihologiei transporturilor –master in consiliere si consiliere educationala.

© 2015 Copyright by psihologie-psihiatrie.ro