Nume:
Cabinet Individual de Psihologie - Diana Gheorghicescu
E-mail:
dgheorghicescu@yahoo.com
Telefon:
0746 551 488
Telefon 2:
0727 726 832
Website:
skype : diana.gheorghicescu 1
Adresa:
Bucuresti, Str Caderea Bastiliei 56-58, et 6, cam 606, sector 1.
Facebook

Cabinet Individual de Psihologie - Diana Gheorghicescu
Cabinet psiholog Bucuresti Sector 1

Evaluare psihologica, Consiliere psihologica, Tulburari afective, Sindrom de stress post – traumatic, Anxietate, Dependente, Tulburari de comportament, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv - compulsive, Psiholog clinician, Psihiatru si psihoterapeut, Abordarea Cognitiva, Abordarea Umanista, Abordarea Comportamentala, Abordarea Psihodinamica, Psihologie generala, Psihologia persoanei, Psihologia dezvoltării, Psihologia invatarii, memoriei și cunoasterii, Psihologia sociala, Biopsihologia, Psihologia diferentiala a personalitatii, Neuropsihologie, Psihofiziologie. Psihoterapie individuala si de cuplu.

Detalii

Cabinetul Individual de Psihologie al doamnei psiholog Gheorghicescu Diana, cabinet situat in zona Romana, asigura servicii de profil pentru toate categoriile de varsta. Serviciile care pot fi asigurate, atat in limba romana, cat si in limba italiana, se adreseaza copiilor si adolescentilor, precum si persoanelor adulte sau chiar varstnice. Serviciile oferite de catre acest psiholog clinician, acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania, se refera la promovarea si optimizarea sanatatii mintale – optimizare, dezvoltare personala, la consiliere psihologica si psihoterapie integrativa– prevenirea si remiterea problemelor emotionale, cognitive si de comportament.

De ce aș apela la un psiholog? Luaţi-vă 20, 30 de secunde şi gândiţi-vă cu ce asociaţi cuvântul „psiholog”. Lăsaţi-vă mintea să genereze în voie toate imaginile şi sensurile relaţionate acestui cuvânt. Acum, îmbrăţişaţi sintagma „merg la psiholog” şi legaţi de ea convingeri, gânduri care vă aparţin. Mai staţi puţin în îmbrăţişare şi permiteţi-vă să simţiţi emoţiile care vă învăluie gândurile. Mă întreb ce anume aţi gândit şi aţi simţit. Mă întreb de asemenea în ce paletă se încadrează asocierile pe care le-aţi făcut şi care sunt factorii care au contribuit la asemenea asocieri.  Mă întreb în ce măsură aţi cântărit acurateţea asocierilor şi dacă o evaluare ulterioară a primelor gânduri şi imagini a înclinat balanţa într-o parte sau alta. Încercaţi acum să priviţi în mod clar şi obiectiv acest cuvânt şi omul din spatele lui. Luaţi bucăţile de imagini: cunoştinţe de specialitate, mecanisme, acceptare, optimizare, schimbare în bine şi mă ajută. Desprindeţi de dumneavoastră temerile şi lipsa de acţiune. A merge la psiholog e un act de curaj.

- E curajul de a acţiona pentru a păşi cu mai multă determinare, pentru ca urmele paşilor dumneavoastră să fie mai clar conturaţi, pentru ca starea de bine să crească, pentru ca relaţiile cu ceilalţi să fie mai bune.
- E curajul de a accepta un sprijin nu doar în caz de furtună, ci şi în zile în mare parte senine.

Psihologia nu este ştiinţa exclusivă a deficienţelor şi problemelor mentale, aşa cum a fost ea catalogată de-a lungul deceniilor. Ea este, în acelaşi timp, ştiinţa care se preocupă de punctele forte şi virtuţile umane, reanalizează „persoana obişnuită“ cu scopul de a descoperi în ea capacităţile care funcţionează bine şi de a o ajuta să-şi dezvolte acele direcţii care să-i împlinească viaţa proprie şi pe a celor din jur. In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

Sarcina terapeutului  aceea de a sublinia sau identifica felul in care un client intrerupe, restrictioneaza, sau pierde constietizarea aspectelor vitale ale functionarii sale. Restrictia sau blocarea constientizarii se manifesta deseori ca lipsa de energie si vitalitate sau ca rigiditate in reactie. Terapeutul va sustine si va analiza impreuna cu clientul cresterea constientizarii acestuia - a ceea ce simte si gandeste la nivel profund, a modului in care se comporta, a ceea ce se petrece in corpul sau si a informatiilor senzoriale, a relatiilor cu ceilalti, a impactului sau aupra mediului si evaluarea de catre acesta a impactului mediului asupra sa.

 

Servicii

 Cabinetul Psihologic Diana Gheorghicescu oferă o gamă largă de servicii şi anume:

- Recuperare afazie (tulburari de vorbire);
- Evaluare si recuperare tulburari de limbaj la copii;
- Consiliere si psihoterapie integrativa;
- Evaluarea personalitatii;
- Evaluarea starii de sanatate mentala;
- Psihodiagnostic si evaluare clinica psihologica, periodica -MMSE, GAFS, Testul Ceasului;.
- Evaluare logopedica si interventie,pentru copii;
- Recuperare limbaj si interventie in urma unor AVC-uri( pentru toate tipurile de afazie, apraxie, dislalie);
- Terapie ocupationala;
- Terapie si consiliere asistata pe skype.

In plus, va pun la dispozitie urmatoarele servicii :
- Evaluare clinica periodica pentru comisii, la domiciliul persoanelor netransportabile.
- Recuperare limbaj si interventie, pentru persoanele care nu pot ajunge la cabinet fiind in incapacitate motorie.
Tariful şedinţelor preliminare/de evaluare (maxim 3) este fix (100 lei/şedinţă), în cadrul acestora urmând a se stabili necesitatea unei psihoterapii, posibilitatea de a lucra împreună, cadrul în care vom lucra (frecvenţă, orar, durată) etc. Tariful unei şedinţe de psihoterapie/consiliere se discută în cadrul şedinţelor de evaluare, existând posibilitatea unei reduceri de până la 50% pentru persoanele aflate în dificultate financiară.

Oferte speciale

GHEORGHICESCU Diana - Psiholog clinician in supervizare, consiliere psihologica, psihoterapie si evaluare logopedica.

© 2015 Copyright by psihologie-psihiatrie.ro