Nume:
Cabinet Individual de Psihologie - Diana Gheorghicescu
E-mail:
dgheorghicescu@yahoo.com
Telefon:
0746 551 488
Telefon 2:
0727 726 832
Website:
skype : diana.gheorghicescu 1
Adresa:
Bucuresti, Str Caderea Bastiliei 56-58, et 6, cam 606, sector 1.
Facebook

Cabinet Individual de Psihologie - Diana Gheorghicescu
Cabinet psiholog Bucuresti Sector 1

Evaluare psihologica, Consiliere psihologica, Tulburari afective, Sindrom de stress post – traumatic, Anxietate, Dependente, Tulburari de comportament, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv - compulsive, Psiholog clinician, Psihiatru si psihoterapeut, Abordarea Cognitiva, Abordarea Umanista, Abordarea Comportamentala, Abordarea Psihodinamica, Psihologie generala, Psihologia persoanei, Psihologia dezvoltării, Psihologia invatarii, memoriei și cunoasterii, Psihologia sociala, Biopsihologia, Psihologia diferentiala a personalitatii, Neuropsihologie, Psihofiziologie. Psihoterapie individuala si de cuplu.

Detalii

Cabinetul Individual de Psihologie Gheorghicescu Diana, psiholog clinician acreditat de către Colegiul Psihologilor din România oferă servicii psihologice (promovarea și optimizarea sănătății mintale – optimizare, dezvoltare personală; consiliere psihologică și psihoterapie integrativa– prevenirea și remiterea problemelor emoționale, cognitive și de comportament) pentru copii, adolescenți, adulți și vârstnici în limba română sau italiana. 

Psihologia nu este ştiinţa exclusivă a deficienţelor şi problemelor mentale, aşa cum a fost ea catalogată de-a lungul deceniilor. Ea este, în acelaşi timp, ştiinţa care se preocupă de punctele forte şi virtuţile umane, reanalizează „persoana obişnuită“ cu scopul de a descoperi în ea capacităţile care funcţionează bine şi de a o ajuta să-şi dezvolte acele direcţii care să-i împlinească viaţa proprie şi pe a celor din jur. In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

Sarcina terapeutului  aceea de a sublinia sau identifica felul in care un client intrerupe, restrictioneaza, sau pierde constietizarea aspectelor vitale ale functionarii sale. Restrictia sau blocarea constientizarii se manifesta deseori ca lipsa de energie si vitalitate sau ca rigiditate in reactie. Terapeutul va sustine si va analiza impreuna cu clientul cresterea constientizarii acestuia - a ceea ce simte si gandeste la nivel profund, a modului in care se comporta, a ceea ce se petrece in corpul sau si a informatiilor senzoriale, a relatiilor cu ceilalti, a impactului sau aupra mediului si evaluarea de catre acesta a impactului mediului asupra sa.

Servicii

 Psiholog clinician vă pune la dispoziție urmatoarele  servicii psihologice :

- Consiliere și psihoterapie;
- Evaluarea personalității;
- Evaluarea stării de sănătate mentală;
- Psihodiagnostic și evaluare clinică;
- Psihologie clinică;
- Evaluare logopedica si interventie;
- Recuperare limbaj in urma unor AVC,uri(afazie, apraxie);
- Evaluare psihologică periodică;
- Terapie ocupationala.

Oferte speciale

În plus, vă pun la dispoziție servicii de:
Evaluare clinica periodica  pentru comisii, inclusiv la domiciliul pacientilor netransportabili.
- Terapie la domiciliul pacientilor care in urma unui AVC, au ramas cu deficit de limbaj- Afazie mixta, Afazie expresiva sau Afazie receptiva.
- Suport si consiliere cu apartinatorii persoanelor/ familiile, care au suferit un AVC.
Preturile sunt avantajoase iar formatul utilizat poate fi individual, de cuplu sau în grup, atât în cadrul cabinetului, cât și online, pe skype.
diana.gheorghicescu 1 
Colaborator cu firma Coral Club , pentru produse naturiste recomandate in diverse afectiuni sau in programe de detoxifiere, suplimente alimentare.

Parteneri

GHEORGHICESCU Diana - Psiholog clinician si psihoterapeut

- Consiliere și psihoterapie;
- Evaluare clinica,psihologică pentru comisii, inclusiv la domiciliul pacientilor;
- Recuperare limbaj post AVC - logopedie pentru adulti si copii.
 

© 2015 Copyright by psihologie-psihiatrie.ro