Cabinete Psihologie

Barlad Husi Negresti Vaslui

Cabinete Psihiatrie

Barlad Husi Negresti Vaslui

Psihologia  este știința care studiază comportamentul uman, inclusiv funcțiile și procesele mentale ca inteligența, memoria, percepția, precum și experiențele interioare și subiective cum sunt: sentimentele, speranțele și motivarea, procese fie conștiente, fie inconștiente. Abordări ale psihologiei: Abordarea Cognitivă, Abordarea Umanistă, Abordarea Comportamentală, Abordarea Psihodinamică.

Psihiatria poate fi definită ca o „disciplină de sinteză” prin care urmărirea și menținerea sănătății mintale - scopul său principal - se obțin luând în considerare diverși factori: psihologici, socio-culturali, politici, juridici, medico-farmacologici. Domeniul psihiatriei se extinde în multe alte specialități medicale. Tulburările psihice și bolile mintale influențează aproape toate aspectele vieții unui pacient, funcțiile fizice, comportamentul, afectivitatea, perceperea realității, relațiile interumane, sexualitatea, munca și timpul liber.

Cabinete Psihologie si Psihiatrie Vaslui

Cabinet Psihologie Toma Elena Cristina-Vaslui

Cabinet Psihologie Toma Elena Cristina-Vaslui

Categorie: Cabinete Psihologie

Locatie: Vaslui (Vaslui)

Cabinetul de Psihologie Cristina Toma este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si ofera servicii de consiliere psihologica si psihoterapie pentru copii, adolescenti si adulti de toate varst. Detalii

© 2015 Copyright by psihologie-psihiatrie.ro