Psihologia  este știința care studiază comportamentul uman, inclusiv funcțiile și procesele mentale ca inteligența, memoria, percepția, precum și experiențele interioare și subiective cum sunt: sentimentele, speranțele și motivarea, procese fie conștiente, fie inconștiente. Abordări ale psihologiei: Abordarea Cognitivă, Abordarea Umanistă, Abordarea Comportamentală, Abordarea Psihodinamică.

Psihiatria poate fi definită ca o „disciplină de sinteză” prin care urmărirea și menținerea sănătății mintale - scopul său principal - se obțin luând în considerare diverși factori: psihologici, socio-culturali, politici, juridici, medico-farmacologici. Domeniul psihiatriei se extinde în multe alte specialități medicale. Tulburările psihice și bolile mintale influențează aproape toate aspectele vieții unui pacient, funcțiile fizice, comportamentul, afectivitatea, perceperea realității, relațiile interumane, sexualitatea, munca și timpul liber.

DESCOPERA LIDERUL DIN TINE!

Persoana contact: Dr. Ion Duvac

DESCOPERA LIDERUL DIN TINE! Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac organizeaza un nou workshop GRATUIT pentru cei care doresc sa exploreze urmatoarele aspecte ale leadership-ului: - ce intelegem prin leadership - stilurile de leadership - principiile de leadership - care sunt calitatile definitorii ale unui lider - care este rolul liderilor - cum sa te motivezi, ca mai apoi sa ii motivezi si pe altii - leadership-ul si performanta la locul de munca - conducerea unei echipe - care este portretul ideal al unui lider Asteptam alaturi de noi orice persoana care lucreaza cu si in echipe si care doreste sa afle cum arata portretul unui lider de succes. Poti fi chiar tu! Pentru a participa la acest workshop este necesar sa va rezervati un loc prin telefon la numarul 0756 116 636 sau prin e-mail la adresa office@intellpsy.com.
0756116636
officeintellpsy.com

© 2015 Copyright by psihologie-psihiatrie.ro