Nume:
Cabinet Individual de Psihologie Elena Cepoi
E-mail:
elena_cepoi2000@yahoo.com
Telefon:
0740 508 063
Adresa:
Gura Humorului, B-dul Bucovinei, Nr. 35, Jud. Suceava.
Facebook

Cabinet Individual de Psihologie Elena Cepoi
Cabinet psiholog

Evaluare psihologica, Consiliere psihologica, Tulburari afective, Sindrom de stress post – traumatic, Anxietate, Dependente, Tulburari de comportament, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv - compulsive, Psiholog clinician, Psihologie generala, Psihologia persoanei, Psihologia dezvoltării, Psihologia invatarii, memoriei și cunoasterii, Psihologia sociala,  Psihoterapie individuala si de cuplu, Psihologia Muncii, Logopedie.

Detalii

Cabinetul Individual de Psihologie Elena Cepoi - ofera interventie, asistenta si consultanta psihologica, consiliere si terapie suportiva, optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere,psihodiagnostic, precum si evaluare clinica: evaluarea cognitiva, evaluare comportamentala, evaluarea dezvoltarii psihologice. Psihologul este cel care vă poate ghida spre echilibru și vă poate orienta forțele spre depășirea obstacolelor ce pot apărea la un moment dat în viață. Putem găsi împreună răspunsuri și rezolvări pentru stările de anxietate, depresie, fobii, atacuri de panică, prin intervenții individualizate. In relatie cu terapeutul, clientul isi poate adresa  intrebarile potrivite, iar raspunsurile se pot transforma in solutii de viata eficiente. Multi oameni se simt izolati de semenii lor, incapabili sa stabileasca niste relatii cu adevarat semnificative, care sa treaca dincolo de o interactiunea de suprafata. Asa cum spuneam mai sus, avem nevoie de ceilalti, sa ne simtim intelesi si apreciati si, în egala masura, sa învatam de la ei. Dar acest lucru nu este posibil decât în mica masura în cadrul unor relatii superficiale, cum ar fi discutiile de cinci minute la o cafea cu colegii de serviciu. Pentru multi, prietenii sunt cei care reusesc sa suplineasca aceasta nevoie de comunicare ceva mai profunda. Din pacate însa, sunt mult prea multi oameni lipsiti de prieteni. Si mai avem nevoie de ceva, pe lânga aceasta legatura mai adânca: avem nevoie de sentimentul de apartenenta, care înseamna sentimentul de bine si de siguranta pe care îl avem atunci când ne stim parte a unui grup care ne protejeaza si ne valorizeaza.  Aceasta nevoie sta la baza tuturor asociatiilor profesionale, sindicatelor, cluburilor, cercurilor sportive etc. si chiar la baza ideii de natiune si de tara. Pentru cei care se simt deprivati de o comunicare umana cu adevarat semnificativa si pentru cei lipsiti de sentimentul de apartenenta, grupul terapeutic poate suplini exact ceea ce le lipseste. 
Psihoterapia familiala si de cuplu are in vedere probleme legate de granita intre generatii, identitate, dinamica emotionala intre soti, dinamica emotionala intre parinti, copii si frati, precum si dinamici transgenerationale sau psihogenealogice. Cele mai frecvente subiecte intalnite in terapia de familie sunt abandonul, culpabilitatea si blamarea, o imagine de sine negativa, anxietatea de separare, conflictele si lupta pentru putere, inadecvarile in comportam de rol-sex, disfunctii sexuale si afective, violenta in familie, relatii extrafamiliale putine si formale.

 

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu:

- Psihologie;
- Psihologie clinica;
- Psihoterapie individuala;
- Psihoterapie de cuplu;
- Psihoterapie copii;
- Psihoterapie adolescenti;
- Psihoterapie de grup;
- Servicii pentru companii - MRU,NLP, consiliere;
- Psihologia transporturilor;
- Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale.

Servicii:

Psihologie: coaching si dezvoltare personala, consilierea carierei, control si autocontrol comportamental si emotional, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, gestionarea timpului, managementul stresului.
Psihoterapie individuala: anxietate, atacuri de panica, fobii, dependente, depresie, dificultati de comunicare, relationare, adaptare, dificultati in luarea deciziilor, experiente traumatice, managementul conflictului, managementul stresului la locul de muncă, pierderea unei persoane dragi, divort, separare, doliu, retragere din viata sociala, stima de sine scazuta, devalorizare, tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat).

© 2015 Copyright by psihologie-psihiatrie.ro