Nume:
Cabinet Individual de Psihologie GÂGĂ SIMONA MIHAELA
E-mail:
simona.gaga@yahoo.com
Telefon:
0722 718 565
Adresa:
Medgidia, B-dul Independenței, Nr. 87B, Bl. C2, Sc. A, Et.2, Ap.47,( în zona Kaufland )., Jud. Constanta.
Facebook

Cabinet Individual de Psihologie GÂGĂ SIMONA MIHAELA
Cabinet psiholog Medgidia

Evaluare psihologica, Consiliere psihologica, Tulburari afective, Sindrom de stress post – traumatic, Anxietate, Dependente, Tulburari de comportament, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv - compulsive, Psiholog clinician, Psihiatru si psihoterapeut, Abordarea Cognitiva, Abordarea Umanista, Abordarea Comportamentala, Abordarea Psihodinamica, Psihologie generala, Psihologia persoanei, Psihologia dezvoltării, Psihologia invatarii, memoriei și cunoasterii, Psihologia sociala, Biopsihologia, Psihologia diferentiala a personalitatii, Neuropsihologie, Psihofiziologie. Psihoterapie individuala si de cuplu. Psihologia Muncii, Psihologia Transporturilor, Psihologia Securitatii Nationale. 

Detalii

În cursul vieţii apar o serie de evenimente dificile, stresante şi de multe ori simţim că nu le putem depăşi, suntem epuizaţi. Dacă ai nevoie de sprijin şi doreşti să faci ceva pentru  a trece peste stările de nelinişte, frustrare, tristeţe, nemulţumire, furie, poţi apela la serviciile de psihoterapie.

Cabinetul de psihologie oferă servicii de psihoterapie integrativă.  Este una dintre cele mai noi forme de psihoterapie. Psihoterapia  integrativă nu îl învaţă pe om numai comportamente care să-l ajute să treacă peste anumite crize mari (ceea ce duce la o ameliorare trecătoare), ci acţionează radical asupra rănilor profunde  din viaţa lui. Relaţia dintre client şi terapeut se bazează pe respect, pe menţinerea contactului, ceea ce îl ajută  să-şi conştientizeze nevoile, dorinţele. Este o psihoterapie relaţională, foloseşte o serie de tehnici: afective, comportamentale, cognitive şi corporale. Se axează pe mai multe aspecte ale funcţionării umane: psihodinamică, centrată pe client, a terapiei de familie, a Gestalt Terapiei, a terapiei Reichienne şi  a Analizei Tranzacţionale. Se deosebeşte de psihoterapia integrativă eclectică prin faptul că are propriile teorii, iar pentru a realiza schimbarea pozitivă a persoanei  se concentrează asupra contactului intern şi extern, asupra nevoilor  relaţionale, lucrului pe scenariu şi introiect.

Fondatorul şi primul preşedinte al Asociaţiei Internaţionale de Psihoterapie Integrativă este Richard Erskine, psihanalist licenţiat, specializat în Analiză Tranzacţională, Gestalt terapie şi terapeut recunoscut internaţional.

Servicii

Psihoterapie Integrativa-Scoala Erskine pentru copii si adulti:

Terapie EMDR pentru copii şi adulţi:

- EMDR-Desensibilizare si Reprocesare prin Miscari Oculare - o metoda inovativa și eficientă în tratarea tulburării de stres post-traumatic sau a traumelor relaționale; 

- EMDR este eficientă în cazul abuzurilor fizice, violuri, doliului, în tratarea dependenţelor,  obezităţii, anorexiei, atacului de panică, tulburărilor de ataşament la copii etc;

Este eficient chiar şi în lucrul cu copiii care au între 0-3 ani. În timpul şedinţelor de EMDR, pacienţii sunt în deplin control, pot să oprească oricând procesarea. Nu trebuie să vorbească în detaliu despre amintirile care îi deranjează şi de care poate se ruşinează. Nu trebuie să îşi controleze emoţiile, trebuie să observe ce se întâmplă şi să lase lucrurile să se întâmple oricum ar fi.

Inel gastric virtual - Programul de slăbit cu ajutorul hipnozei a lui Sheila Granger:
Este eficient atât pentru persoanele care suferă de obezitate, greutate în exces, dar şi pentru cele care vor să slăbească câteva kilograme pentru a se simţi mai bine. Este o metodă non-invazivă, non-chirugicală care te ajută să-ţi schimbi stilul alimentar, să opreşti episoadele de mâncat necontrolat.  Programul conţine 4 şedinţe timp de o lună de zile. Este rapid si eficient ş odata încheiat programul, persoana poate slăbi în continuare sau se poate menţine la greutatea dorită. 

 

PSIHOTERAPIE PENTRU COPII ŞI ADULŢI:

- anxietate;

- depresie; 

- abuz de substanţe;

- probleme relationale;

- insomnie;

- cosmaruri;

- tulburari de conduita la copii.

© 2015 Copyright by psihologie-psihiatrie.ro